Dat is de vraag… Inmiddels ben ik enkele weken aan het bloggen en ik vind het leuk! Het schrijven van de stukjes is leuk om te doen, ik word er blij van. 

Waar ik ook blij van word is dat de posts vervolgens ook best aardig gelezen worden. De statistieken zijn trouwens sowieso erg fascinerend. Mijn blog werd het best bezocht op woensdagen en het tijdstip waarop het meest gelezen wordt is acht uur ’s morgens. Dit laatste zal wel iets van doen hebben met het onchristelijke tijdstip waarop ik veel van mijn stukjes schrijf.

Een derde punt wat mij verheugt is dat lezers regelmatig reageren, op de site zelf en ook op Facebook. Zo leuk! Veel dank daarvoor!!

De laatste paar dagen vroeg ik me af of ik actief aan de slag moet gaan met een Facebookpagina over mijn blog. Dat heeft voordelen, want op die manier kan ik de posts ook delen met andere mensen dan mijn eigen Facebookvrienden. Het vergroot daarnaast de vindbaarheid van mijn blog aanzienlijk lijkt me. En daar krijg ik meer lezers van. Wat natuurlijk de bedoeling is :).

Aan de andere kant: moet ik dan ook andere dingen dan de blogposts op die pagina plaatsen? En wat voor dingen dan? Kost dat me niet heel veel extra tijd?

Al met al weet ik het dus niet zo goed. Ik maakte al een pagina aan en ik ga de komende tijd de statistieken maar eens bekijken om te zien of het de moeite waard is. Er mag geliked (en gedeeld) worden!

Beeing around op Facebook