Het is zo’n dag vandaag. Je kent het wel, niet helemaal lekker geslapen, geen zin om dingen te gaan doen, er moet van alles gebeuren en het zijn allemaal rotklusjes. Kortom: sjacherijnig. Ik zou haast gaan vermoeden dat de winter begint te komen…

Daarom bleef ik vanochtend in bed met de peuterzoon en dreumesdochter. Zij vermaakten zich met een boormachine, een boek over beesten uit Afrika, een waterfles en niet te vergeten de televisie. Peppa, Bob en Timmy waren mijn vrienden vanochtend. Daarnaast moet ik er ook bijvertellen dat de dreumesdochter altijd wel te paaien is met een slokje mammamelk.

Zo kon ik mooi een tijdje sip doen en lusteloos naar mijn telefoon staren. En toen er rond half 11 wat onvrede begon te ontstaan bij de kids, was ik er zelf eigenlijk ook wel weer klaar mee. Lang genoeg zielig geweest en vooruit met de geit. Na het aankleden en een boterham zijn we op pad gegaan om de koelkast aan te vullen en inmiddels ben ik al weer een beetje vrolijker.

De dreumesdochter ligt inmiddels weer lekker te slapen en de peuterzoon speelt. Dat geeft mij de gelegenheid om een start te gaan maken met al die rotklusjes. Te beginnen met de was want dat loopt echt uit de hand. Maar eerst koffie, dat heb ik wel verdiend!