Het is een wat vreemde week die we hebben. Na de familiebijeenkomst van zondag ging de man afgelopen maandag weer naar het zonnige zuiden en ik bleef met de kindjes in Uitgeest. Dit alles ter bevordering van de staat van ons huis (lees: de man ging aan de slag met klussen waarbij kleine kinderen niet handig zijn zoals bijvoorbeeld het in de was zetten van de vloer). Ideaal geregeld, vond ik. Het maakt wel dat er de laatste dagen wat minder blogtijd was. 

Zo hadden de kindjes en ik gister een dag met opa en oma en natuurlijk moest er een leuk uitje zijn op zo’n dag. We gingen naar Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna. Ik moet zeggen dat ik nog nooit van dit dierenparkje had gehoord, maar het was echt superleuk!

We konden dicht bij de dieren komen, zagen erg veel en waar ik in dierentuinen meestal het gevoel heb dat de beesten die ik bekijk het nou niet echt naar hun zin hebben, viel dat hier erg mee. Vermeldenswaardig is ook Stichting Leeuw, deze stichting redt allerlei katachtigen uit hachelijke/erbarmelijke omstandigheden en deze dieren vinden vaak een nieuw thuis in Anna Paulowna.

Leuk uitje, zeker de moeite als je, op de één of andere manier, eens terecht komt in de kop van Noord-Holland.