Na alle drukte van de afgelopen weken is de saaiheid van januari wat mij betreft wel weer welkom. De man moet weer aan t werk (dat is dan wel weer jammer) en ook de peuterzoon mag weer naar zijn schooltje.

De afgelopen dagen vulden wij met boodschappen doen, buiten spelen en meer van dat soort dingen. Vanochtend fietsen we zelfs eindelijk weer eens naar het mammacafé hier in Eindhoven. Op de terugweg viel de dreumesdochter als vanouds in slaap.

Nu is dat slapen een beetje een ding op het ogenblik. De afgelopen nachten werd ze, zelfs voor haar doen, erg vaak wakker. Opzich verklaarbaar want er komt over snot uit het arme meisje, wel vermoeiend. Eerder was het zo dat ik haar nog wel eens slapend vanuit de bakfiets in bed kon leggen, zo niet vandaag…

Een kwartier slapen vond ze wel genoeg vandaag, eenmaal in bed ging ze heel blij rechtop zitten en naar beneden zitten wijzen. We gaan vanmiddag dus maar eens in de chillmodus. Op de bank, kopje thee, filmpje aan, de peuterzoon speelt heerlijk en de dreumesdochter dreutelt er wat tussendoor. En dan vanavond vroeg naar bed!