Ja, hoiiii! Ik ben er nog hoor. Ik geloof dat dit de langste periode was in het toch al zeker drie maanden durende bestaan van Beeing around dat er geen blog verscheen. 

Het is namelijk zo, we werden geveld. Door het één of andere virus. Het begon zoals jullie konden lezen met de dreumesdochter. Zij is inmiddels weer koortsvrij, maar snottert nog flink. Vervolgens vond mijn maagdarmstelsel dat het tijd was voor een nachtje porseleinknuffelen. De laatste keer dat ik dat deed was ik zwanger, maar ik kan u verzekeren, dat is nu niet het geval.

Intussen is ook de peuterzoon ziek geworden. Hij doet een overtuigende imitatie van een zeehond en heeft ook al koorts. De man doet ook gezellig mee, maar vond zichzelf niet ziek genoeg om zich ook ziek te melden.

Nouja, we doen dus ff een rondje griep, samen met heel veel andere Nederlanders. Schrijfinspiratie genoeg, maar de uitvoering moet nog heel even wachten!