Door werk en gedoe, of gedoe en werk komt deze majeure aanwijzing een nacht later dan aangekondigd. Vanmiddag neem ik – de Man – de familie op sleeptouw* naar het noordwesten of zuidoosten. Dat laat ik hier nog even in het midden, de precieze koers wil ik nog wel prijsgeven:

127,2°

Wat daarnaast het vermelden waard is: Wolfram heeft onlangs haar vrij toegankelijke ‘Development Platform’ en ‘Programming Lab’ gelanceerd. Laatst genoemde is zelfs speciaal voor het leren programmeren gemaakt en ik wil alle tieners aanmoedigen dat te doen. Hoewel (nog) in beta biedt het geïnteresseerden de kans om een hele ‘slimme’ programmeertaal te leren kennen: de Wolfram Languange.

Lang geleden – hihi – toen Wolframs Mathematica alleen nog voor de happy few beschikbaar was, leerde ik het kennen op de universiteit. Nu ik er weer een paar uurtjes mee heb gespeeld ben ik opnieuw dolenthousiast, en deel dan ook graag de symbolische code waarmee bovenstaande hint/tip/aanwijzing is gemaakt:

Wolfram Language

* Sleeptouw, zoek er niks achter, want het betekent niets.