Sinds ik met Care4moving actief ben op Facebook komen er in mijn tijdlijn dagelijks eindeloos aanbiedingen voor deelname aan gratis webinars en challenges. Dat is natuurlijk mijn eigen schuld, want als je een keer ergens op klikt meent meneer Zuckerberg dat je erg van dat onderwerp houdt en blijft hij je bestoken.

Nu vind ik dat eigenlijk niet zo erg. Want ik heb nog wel het één en ander te leren op het gebied van ondernemen, social media, coaching en personal training. Daarnaast vind ik het altijd erg inspirerend om te zien hoe anderen hun producten aan de man/vrouw brengen.

Omdat challenges schijnbaar hip zijn, ben ik er zelf ook maar aan mee gaan doen. Zo loopt er momenteel een ‘plank challenge‘. Ik moet zeggen dat ik het een buitengewoon grappig idee vind dat er allerlei mensen aan het planken zijn op basis van mijn mailtjes en aanmoedigingen.

Met die webinars en challenges ga ik trouwens ook nogal eens de mist in. Laatst deed ik mee aan iets waar ik ronduit sjacherijnig van werd. De dame en heer in de filmpjes waren zeg maar bepaald onaardig. Ook zie je vaak dat betaalde producten en diensten wel heel opzichtig worden aangeprezen. Dat vind ik dan eigenlijk weer zonde van mijn tijd.

De komende 11 dagen ga ik weer meedoen aan een challenge waarvan ik hoop dat het me veel op gaat leveren. Via Awendan kwam ik terecht bij de social selling challenge 2016 (er mag geklikt worden, dat levert mij punten op…)*. Hopelijk ben ik over een kleine twee weken weer een stuk wijzer geworden!


*Ik ben dus druk met het timmeren aan de Care4moving weg en de rewards voor het delen zijn erg interessant. Sorry voor de spam :).