Het is bepaald geen geheim dat shoppen nu niet mijn allergrootste hobby is. Voor mezelf vind ik het echt vreselijk, voor de peuterzoon en dreumesdochter in ieder geval niet heel tof. Daarom is het superfijn dat we altijd lekker veel tweedehands kleding krijgen. Ik schreef er al eerder over, het scheelt in het shoppen.

Er is een winkel waarvoor ik een uitzondering maak. Ik snap het zelf ook niet helemaal, maar ik vind het dus wel leuk om naar Polarn O. Pyret alias de streepjeswinkel te gaan. De kindjes spelen daar altijd graag, het personeel is gezellig en niet onbelangrijk, ze hebben er superleuke kleren. Die ook nog verantwoord geproduceerd zijn. Wat wil een mens nog meer zou ik zeggen.

Korting natuurlijk. Want laten we eerlijk zijn, echt goedkoop is het niet. En tot mijn grote vreugde kondigden ze recent de Mid Season Sale aan. Ik hou ervan.

Kinderkleding 728x90