Er zijn vast weinig mensen die het gemist hebben, het was weer eens zondag. En voor de gelegenheid omschreef dit woord de dag in de week én het weer. Wat heerlijk zeg, die lente!

Het zou zomaar ook rokjesdag geweest kunnen zijn. Ware het niet dat mijn benen echt nog niet rokjesklaar zijn. Of het ook echt rokjesdag was weet ik eigenlijk niet. Google vertelt het me niet en ik leefde een beetje onder een steen.

Er hoefde niet zoveel en omdat we op zaterdag laat thuis kwamen na een gezellig feestje brachten we de ochtend in bed door met een filmpje , iets te eten en uiteraard koffie.

Aan het eind van de ochtend splitsten we op. De dreumesdochter en ik deden een spasessie in de badkamer, de man ging met de peuterzoon op avontuur. 


Het enthousiasme van de peuterzoon was heerlijk. Aan de telefoon vertelde hij schaterend over de robotjes die gek liepen en steeds omvielen en na het avondeten zat hij te popelen om er een demonstratie van te geven. En zo schoven er twee kindjes door de kamer die iedere drie stappen lachend op de grond zakten.

Tussendoor waren we natuurlijk ook nog buiten. Er werd gespeeld met een bal en de stoep werd versierd met stoepkrijt. De peuterzoon assisteerde de man vervolgens bij wat fietsreparaties, de niet helemaal fitte dreumesdochter (hallo hoektanden) en ik deden nog maar een filmpje.

Wat een heerlijke dag zo zeg. Zo fijn, de zon die naar binnen schijnt, ramen en deuren open, lekker buiten spelen. Kom maar door met de lente!