Het is gelukt. We hebben genoten. Wat een heerlijke dag hadden we. We stonden rustig op met de kindjes, hadden een gezellige brunch en vroeg in de middag bracht de man de peuterzoon en dreumesdochter naar het kinderdagverblijf.

Lekker fietsweer was het niet, vandaar dat we besloten om rustig koffie te gaan drinken in de stad. Maar eerst wandelden we naar een speelgoedwinkel hier in de buurt. Eigenlijk hilarisch, zijn we eindelijk eens zonder kids, gaan we alsnog naar de speelgoedwinkel. Maar als de peuterzoon daar eenmaal binnen is, is het buitengewoon lastig om zelf ergens naar te kijken én om hem weer naar buiten te krijgen. We maakten dus van de gelegenheid gebruik om eens te verkennen.

Vervolgens gingen we via de Action met de bus naar de stad. Daar rechtstreeks naar Van Piere. Heerlijk om eens rustig tussen de boeken te kunnen struinen, hoewel ik ook merkte dat ik er niet echt de rust voor had. Na de boekwinkel door via een textielgigant naar een kookwinkel. Ook al zo fijn om eens rustig rond te neuzen.

Daarna door naar de koffie en de brownie bij de Bijenkorf. Die brownie was bijzonder lekker en met dank aan de buurvrouw die haar NS-aanbiedingenboekje aan ons gaf ook nog eens bijzonder leuk geprijsd. Toen de brownie op was hobbelden we nog even door naar de Perry Sport en tot mijn grote schrik kwamen we daarna bij de Mediamarkt terecht.

De man heeft zijn oog laten vallen op een mooie systeemcamera. Zelf heb ik bedacht dat een MacBook wel bijzonder handig is voor al deze blogactiviteiten. Misschien moeten we maar eens gaan sparen. Best bijzonder trouwens dat we alsnog zijn gaan shoppen en ik dat eigenlijk heel relaxed vond. Wie had dat ooit gedacht.

De shopbuit:

  • Nieuwe schoenen voor de peuterzoon; het was nodig. En hij was bijzonder blij met zijn stoere sneakers.
  • Haarlak; dan kan ik mijn coupe een beetje temmen.
  • Een nieuwe stamppotstamper; ik ben een gelukkig mensch.
  • Het boek ‘De stilte van Thé’ geschreven door een tante van de man; ik ben serieus al halverwege.
  • Een pyjama, wederom voor de peuterzoon; hij slaapt er heerlijk in. 
  • Haarelastiekjes; ook de coupe van de dreumesdochter moet getemd worden. 
  • Lampjes; het werd steeds donkerder in de keuken. 
  • Het Kiind tijdschrift; dat moet ik immers gelezen hebben.
  • Tekenpapier; zodat er hier in huis weer artistieke uitbarstingen plaats kunnen vinden.

Link