Het was echt een buitengewoon natte bedoening zeg. Toen we wakker werden regende het, toen we opstonden onweerde het er ook nog bij. Eenmaal beneden was er sprake van een plensbui, na het ontbijt hoosde het. Bij de koffie hadden we motregen en toen we gingen lunchen hadden we geloof ik alle soorten regen wel gehad.

Ik nam me nog heel dapper voor om naar de bibliotheek te fietsen, maar halverwege de ochtend stelde ik die plannen weer bij. Er was gewoon geen beginnen aan vandaag. Daarnaast had ik een vermoeide peuterzoon en dreumesdochter, het werd een chilldag.

We bleven wel in het thema. De dag begon met een uitgebreide douchesessie, vervolgens speelde de dreumesdochter eindeloos aan tafel met een beker water. Als klap op de vuurpijl stond ze, terwijl ik het eten voorbereidde en trouwens ook toen ik daar al lang en breed mee klaar was, op een krukje bij de gootsteen. Wederom met water te spelen, want dat zou ze echt de hele dag wel kunnen doen. Het enige jammere is dat ze er op den duur zo koud van wordt.

  

Ik nam me daarom nog iets voor vandaag. Ik ga maar eens op zoek naar een fatsoenlijk regenpak voor de dreumesdochter, dan gaan we ook lekker in de plassen stampen op dit soort dagen.