Een week geleden gingen we op pad. Een week nog maar! Het lijkt een eeuwigheid. Heerlijk. Op zondag hadden we gepland om de boot naar Ierland te hebben en dat bleek aan de krappe kant. Omdat we de boot hadden gereserveerd, wilden we hem toch wel heel graag halen en dat leidde tot een dag met net iets te veel kilometers fietsen. Meer dan 85 kilometer en bepaald niet vlak.

Maar die boot hebben we, tot mijn verbazing, gehaald. We besloten om bij te komen maar eens een bed & breakfast in de buurt van Larne (dat is de plaats waar de boot aankwam), te zoeken. We vonden er één op een kleine 20 km fietsafstand en verkeken ons wederom op de hoogtemeters. Om er te komen moesten we 320 meter omhoog…

Ik was blij toen we er eindelijk waren, teleurgesteld toen bleek dat we nog moesten fietsen om te kunnen eten en heel gelukkig toen de heer des huizes ons wel een lift wilde geven. Na een week kamperen vind ik het heerlijk om eens in een normaal bed te liggen en gewoon te kunnen douchen. Het kamperen is heel leuk, maar de vanzelfsprekendheid van licht en stromend warm water binnen handbereik mis ik wel een beetje. Grappig genoeg lijkt het de kindjes helemaal niets uit te maken. De kleuterzoon vond het wel jammer dat we niet in de tent sliepen.

De man over campings:

Error parsing: Query returned empty response

Ierland dus. Dat hebben we mooi gehaald. We weten nog niet precies hoe we gaan fietsen maar we beginnen in ieder geval met een paar dagen chillmodus.