Ken je dat? Dat je op vakantie vrijwel meteen ieder besef van dag (en soms zelfs tijd) kwijtraakt? Wij hadden afgelopen week dus een boot te halen, en moesten regelmatig nadenken over hoeveel dagen dat ding nou ook al weer ging. Het valt me niet tegen dat we daar uiteindelijk op het juiste moment belandden en niet een dag te vroeg of te laat.

Ook qua nieuws ben ik volledig onwetend. Nu leef ik sowieso al wel een beetje onder een steen wat dat betreft, maar momenteel krijg ik echt helemaal niets mee. Toen ik vandaag in mijn Facebooktijdlijn (er is WiFi in ons hotel) opeens allerlei grappige plaatjes van de wereldborstvoedingsweek zag verschijnen was ik dan ook verbaasd.

Ik meende namelijk te weten dat er ook zo’n week in de herfst plaatsvindt, maar schijnbaar is dat de Nederlandse variant. Anyway, ik vond het dus wel aardig dat het uitgerekend deze week is want wie wordt er over een paar dagen twee? Precies, de dreumesdochter. Die erg geniet van haar mammamelk en dat dus donderdag al twee jaar doet. Ik vind dat mooi.

Twee jaar alweer. En het is echt al een heel dametje. We gingen op onze chilldag eerst lekker zwemmen en daarna naar Belfast om daar te eten en een cadeau uit te zoeken. We vonden een heuse Disneystore en dat kwam uitstekend uit voor onze Frozenfan. Ze is hartstikke gelukkig met haar nieuwe Anna-Elsa-Olaf-Christof-Sven-en-Hans poppetjes. Ze lijkt dan ook niet van plan ze ooit nog uit het oog te verliezen.

Error parsing: Query returned empty response

Voor de dinsdag boekten we een camping een kilometer of 60 richting het noordwesten, de trip in de kar zal wel in het teken staan van Frozen. En van Buzz en Woody trouwens, want de kleuterzoon kreeg een soortgelijke set in het Toystorythema.