Na lekker geslapen te hebben in de bunkbeds, hielden de man en kindjes een uitgebreide douchesessie. Die tijd kon ik dan mooi benutten om iets te doen met de was. We mogen dan een grote stapel tassen meehebben, voor drie weken kleding past er echt niet in. En ik geloof sowieso niet dat onze garderobe zo uitgebreid is.

We vertrokken daardoor rijkelijk laat naar onze volgende bestemming. We hoefden maar een kilometer of 60 naar de camping bij Londonderry, dus er was opzich weinig aan de hand.Het was me al een paar keer overkomen dat mensen me verschrikt vroegen ‘ga je door de Glennelys?’ als ik uitlegde hoe onze geplande route er uit zag. Ik moest ze dan steeds wat schaapachtig een antwoord schuldig blijven, ik had geen idee waar ze het over hadden. Ik heb iets geleerd op deze woensdag. De Glennelys zijn een groepje heuvels/bergen tussen camping ‘Shepherds rest’ en Londonderry. En we fietsten er dus overheen. Best een exercitie, maar zo aan het begin van de fietsdag nog goed te doen.

Na het geklim (en gedaal) lunchten we in eenallerschattigst zaakje.

Het tweede deel van de route was ook bepaald niet vlak en tegen de tijd dat we de camping bereikten was ik er zo’n beetje klaar mee. Het regende, dus we hebben de tent op gezet en zijn er niet meer uit gekomen. Koken deden we in het voortentje, toen de hamburgers in de pan gingen kregen we al snel bezoek van een hoopvolle hond. Helaas voor het beest viel er niets te halen, we waren zelf veel te hongerig.
 
Error parsing: Query returned empty response