Ik zat op zaterdagavond, samen met de man én chocola én cranberrysap, in een gloeiendhete hot tub. Wat een heerlijkheid zeg. En wat zijn we op een fantastische plek terecht gekomen. Ik ben helemaal blij dat we hier nóg vier dagen mogen blijven.

Het begon zaterdagochtend met een lekker ontbijt in Trim en vervolgens begonnen we aan het allerlaatste stukje fietsen, een kilometer of 30 naar Slane. We zaten ruim in de tijd, vandaar dat we eerst maar eens een kijkje namen bij het kasteel van Slane. Goed idee, zo bleek. Het ligt letterlijk aan de overkant van de rivier ten opzichte van onze accomodatie en ze hebben er heerlijke chocoladetaart.

Na de taart deden we de tour door het kasteel. Superleuk. Het is nog in gebruik voor feesten en partijen (leuk om te trouwen ;)) en er worden met regelmaat concerten gegeven in de tuin van het kasteel. Door artiesten van wereldfaam. David Bowie, Bob Dylan, Queen, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Madonna, Eminem en natuurlijk de uit Dublin afkomstige rockband U2. Gaaf toch?

Na deze culturele uitspatting deden we nog snel een boodschap en gingen op zoek naar ons onderkomen. Het is glamping to the max. Zo fijn. We slapen in een zogenaamde yurt, dat is dus zo’n beetje 15 keer ons eigen tentje. Verder krijgen we dagelijks een ontbijtpakket, bakken we een keer een pizza en gaan we zondagavond schandalig bbq-en. Er is dus een hot tub en genoeg te spelen voor de kindjes, ik denk eerlijk gezegd niet dat we het terrein af hoeven de komende dagen. Ik las zelfs iets over wellnessmogelijkheden, ik overweeg een massage te regelen.

De komende dagen genieten wij van het nietsdoen en de kindjes van het lekker rond kunnen hangen. Wellicht is het niet zo’n gek idee om ze weer rond wat normalere tijden naar bed te brengen zodat de omslag na woensdag niet al te groot is. We gaan zien hoe het loopt. Het is sowieso heel fijn in nu even niets te doen.
 
Error parsing: Query returned empty response