Soms komen er zulke ontzettend leuke dingen voorbij hè. Dingen waarvan ik blij en enthousiast word, waarvan ik heel hard hoop dat het een knallend succes gaat worden en daarom ga ik het nu even schaamteloos promoten. Geheel uit eigen wil, ik investeerde zelf ook in het project.

Het zit namelijk zo, behalve de man leerde ik ook nog heel veel andere mensen kennen in de tijd dat ik als vrijwilliger actief was voor YMCA Nederland. Al die mensen wonen verspreid over werkelijk heel het land (en er vast ook buiten) en de meesten spreek ik eigenlijk niet meer zo vaak. Desondanks blijft er een klik met veel van hen en dankzij de social media blijven we een beetje van elkaar op de hoogte.

Één van deze mensen is Marco. En Marco heeft al zo lang als ik hem ken een ontzettend leuk en lief alterego in de vorm van clown Zappie. Ik heb clown Zappie al een paar keer zien spelen met kindjes, maar ook met senioren blijkt hij uitstekend overweg te kunnen. Heel erg leuk om te zien.

Marco en Zappie hebben een droom. Ze willen één van de avonturen van Zappie graag in een kinderboek vertellen. Ze hebben ontzettend hard gewerkt om het avontuur op papier te krijgen en om mooie tekeningen te maken. Nu zijn ze zo ver dat het boek klaar is en gedrukt kan gaan worden. En daarom houden ze nu een eigen crowdfundactie. Het boek kan besteld worden en hoe meer je wilt betalen, hoe leuker het wordt.

Ik ben ontzettend benieuwd naar het boek over Zappie en de zeemeermin en heb het besteld. Mocht je nou nog op zoek zijn naar een leuk en origineel boek, dan is dit misschien wel een hele leuke optie. En als er nou veel bestellingen uit Eindhoven komen, kunnen we Zappie misschien ook wel een keertje voor postbode laten spelen!

Meer informatie vind je op de site van Zappie. Liken en delen jullie mee?