Het is best leuk zeg, zo’n zwangerschapsaankondiging via een blog. Ik kreeg een kleine honderd leuke reacties en het bericht zelf werd zo’n beetje net zo vaak bekeken als mijn hele site normaal in een week. Leuk hoor. Veel dank voor alle felicitaties!

Dan weer over naar de (nieuwe) orde van de dag. Met de kleuterzoon op school hebben we opeens een heuse woensdagmiddag. Op woensdag is hij namelijk al om half één klaar, op de andere dagen is dat half drie. Daarnaast komt om de week op woensdag onze ‘interieurverzorgster’ (wat een heerlijkheid).

De combinatie van kinderen en een huis poetsen is niet ideaal, vandaar dat ik op zoek ging naar activiteiten buitenshuis. Natuurlijk konden we gewoon gaan picknicken in een speeltuin, maar ik wilde graag écht iets doen. Mijn oproep op Facebook leidde tot wat leuke suggesties en we besloten naar de voorlees- en knutselmiddag in de bibliotheek te gaan.

Wat een leuk concept. Eerst werd er een boek voorgelezen over Joachim de pinguïn, en daarna mochten de kindjes een pinguïn knutselen. Dat laatste vonden de peuterdochter en kleuterzoon helemaal leuk en toen er ook nog ranja en een koekje werden geserveerd was het feest helemaal compleet.

Als ik dan toch nog iets van commentaar mag hebben zou ik wat minder ongezonde ranja en bijvoorbeeld rozijntjes een betere traktatie vinden, maar er moeten toch verbeterpuntjes blijven.

Deze woensdagmiddagactiviteit ga ik zeker onthouden!