Met niet al te gemakkelijk slapende kindjes is het als ouder niet vanzelfsprekend om ’s avonds de deur uit te gaan om bijvoorbeeld naar een film te gaan. Voor de man en mijzelf is het inmiddels ruim twee jaar geleden dat we naar een bioscoop gingen.

De man ging tussendoor nog wel eens met met vrienden naar de film en zoals wellicht bekend bezocht ik zelf laatst Finding Dory met de kleuterzoon.

Ik vind dat overigens niet zo erg hoor, mocht iemand dat misschien denken. We kijken regelmatig thuis series of films en de zeldzame vrije tijd die we zonder kids hebben besteed ik liever anders dan turend naar een scherm.

Desalniettemin is het toch een bijzonderheid te noemen dat ik morgen naar een film ga. De man blijft thuis en samen met een paar vriendinnen (en vermoedelijk nog heel veel andere vrouwen) ga ik naar In Utero.

Deze film draait eenmalig in Eindhoven en gaat over, hoe kan het ook anders, kinderen. Of over zwanger zijn, of allebei. Over de het effect van ervaringen in de baarmoeder op het latere leven in ieder geval. Interessant om daar eens over na te denken en ik ben dan ook buitengewoon benieuwd.

Later meer!