De dinsdag is op het moment van schrijven nog niet eens voorbij en in mijn beleving begint een week op maandag, en toch vind ik de titel van dit blogje al gerechtvaardigd. Sjonge, wat is er veel aan de hand.

Het begint met het weer, volgende week begint de herfst; de peuterdochter heeft al braaf een snottebel, de r zit immers in de maand, maar intussen is het hartstikke warm. De mussen vallen dood van het dak, bij wijze van spreken dan toch. Het is toch op zijn minst bijzonder te noemen dat iemand ons rond deze tijd van het jaar uitnodigde om in de tuin te komen spelen omdat ze een badje heeft en ik daar heel blij ja op zeg?

Dan een momentje op de dinsdagmiddag. Na een verfrissende spetterpartij in de douche trok ik een positierok uit de kast. Die zat beter dan de gewone. Duzzz…

Nog een momentje, de eerste ouderavond is een feit. Ik leerde vanalles over de dagbesteding van de kleuterzoon en constateerde dat hij nog lekker veel kan leren in zijn klasje. En gelukkig vooral ook lekker kan spelen.

Omdat ik geen commercieel doel heb meen ik dat de heren makers van deze briljante cartoon geen bezwaar hebben tegen deze vorm van hergebruik.


En dan was er allerlei nieuws de afgelopen dagen:

Wat mij betreft blijft het dan de rest van de week wat rustiger qua opmerkelijk politiek nieuws en koelt het ook nog een beetje af.