Ja, ik ben dus verliefd.

Op een heel klein ieniemieniemeisje. Ze werd maandag geboren en wordt vast een vriendinnetje van onze ongeboren gup en de peuterdochter.

De mamma van dit mooie meisje is een vriendin van mij. We zien elkaar regelmatig en dat geldt ook voor onze kindjes. De reactie van de kleuterzoon op het babynieuws was prachtig. Mijn telefoon (met foto van de kersverse baby) kreeg een dikke zoen. De peuterdochter vraagt al twee dagen of ze foto’s van het meisje mag zien.

Ik had maandagavond al de eer om het meisje te bewonderen en hield haar zelfs even vast. Het is dat ik al zwanger ben, anders was er absoluut een eierstokkenalarm afgegaan. Op deze woensdagmiddag bewonderden de kleuterzoon en peuterdochter het nieuwe babymeisje even in het echt. Dat was best spannend, maar ook heel erg leuk!

De reactie van de kleuterzoon en peuterdochter op de geboorte van dit meisje was erg lief om te zien. Het lijkt er op dat ze hun eigen broertje of zusje over een paar maanden van harte welkom gaan heten. Leuk!

We gaan de komende tijd vast nog vaak spelen met het nieuwe vriendinnetje en haar grote broer en zus. Voor nu zou ik haar willen zeggen ‘welkom op de wereld, wat fijn dat je er bent!’