De man ging hardlopen en ik belandde toen de kindjes sliepen al vrij snel op de bank. Inmiddels ben ik toch wel flink zwanger en net niet helemaal fit. Veel verder dan het inruimen van de vaatwasser kwam ik dan ook niet alvorens ik besloot de tv aan te zetten.

Nu hoor ik wel eens van mensen dat ze dan naar series als Greys anatomy gaan kijken of wellicht naar films over Bridget Jones. Ik wijk een beetje af van die standaard. Ik dacht na over Harry Potter, en toen die niet op Netflix bleek te staan peinsde ik over James Bond.

Uiteindelijk werd het Django unchained van Quentin Tarantino. Een ontzettende over de top, grove schietfilm met stiekem best een goed verhaal eronder. Doordat het geweld zo wordt opgeblazen (pun intended) krijg ik er geen rare dromen van en ik hou wel van de absurditeit ervan. Tegelijkertijd komt wel goed uit de verf dat slavernij écht was en dat dat schandalig is. Daarmee is het opeens een heel actuele film.