Zo, de vakantie is klaar. De man en de kleuterzoon vertrokken maandagochtend precies op tijd naar school en werk, en ze waren ook nog voorzien van gevulde broodtrommels en drinkflessen. Jeej me!


De peuterdochter en ik deden wat met de was en gingen op de thee bij een peutervriendinnetje en haar babyzusje (en natuurlijk hun mamma). Vervolgens haalden we de kleuterzoon vroeg op want die mocht zich melden bij de GGD/schoolarts.


Van dit bezoekje vond ik wel wat, moet ik u bekennen. Maar aangezien dit de eerste keer was dat ik ze tegenkwam én we het er in principe nog jaren mee moeten doen zal ik daar maar niet over uitwijden.


Wij hadden dus een buitengewoon saaie eerste dag na de vakantie. Ook wel weer eens lekker. Ik had niet zo veel te melden en scrolde eens door de recente foto’s. Leuk is dat. De peuterdochter is van het fotogenieke soort, daar hebben we leuke plaatjes van geschoten. De kleuterzoon vindt foto’s maar niks. Van de man vond ik zelfs een plaatje waarop ie écht lacht.


Een komkommerblogje dus. Mét leuke plaatjes. Ook wel eens leuk.