Na ons bezoek aan Kerkrade een paar weken geleden hadden we de smaak te pakken. We hoorden van een Lego tentoonstelling in het Continium en vonden dat we wel eens konden gaan kijken.

Nu is Kerkrade-centrum nogal een klucht om per trein te bereiken, we hebben echt heel veel stations gezien, maar het was zeker de moeite waard. Niet alleen de Lego tentoonstelling was echt heel erg leuk, ook de rest van het museum is tof.


Lekker hands-on en verrassend groot vond ik het. Kers op de taart was wat mij betreft de theatershow waarin allerlei grappige en spectaculaire proefjes werden gedemonstreerd. De kindjes waren toch vooral enthousiast over de Lego en Duplo waar naar hartelust mee gespeeld kon worden én de winkel waarin alle nu verkrijgbare Lego ook daadwerkelijk opgebouwd was.

We krijgen het nog druk, want ook hier moeten we dit jaar nog eens naar toe!