Thee van Pickwick komt hier eigenlijk niet zo vaak in huis. Ik hoorde eens verhalen over zinloos toegevoegde suiker en ik vind thee van andere merken ook gewoon lekkerder. Losse thee is trouwens het best, maar uit gemakzucht is dat toch ook niet altijd wat we drinken.

Ergens niet zo lang geleden kocht ik dan toch weer eens thee van Pickwick. Het was vast in de bonus. En tot mijn verbazing en vermaak proberen de theezakjes met me te communiceren door allerlei vragen voor te leggen. Ze doen het vast al tijden en ik ben wellicht nogal een spuit elf met deze ontdekking, maar ik vind het toch leuk.

Zo kreeg ik afgelopen weekend de vraag welke karaktereigenschap ik wel zou willen bezitten. Dat is toch best een aardige vraag eigenlijk en ik heb er een paar dagen over nagedacht.

Inmiddels ben ik er uit. Ik zou wel graag een beetje gedisciplineerder willen zijn. Het hoeft echt niet van militair niveau te worden, maar het lijkt me wel heerlijk om dingen die ik me voorneem wat beter uit te voeren. Overigens moet ik zeggen dat ik niet bijzonder ernstig gehinderd wordt door mijn -perceptie van- gebrek aan discipline hoor. Geen grote issues ofzo, maakt u zich geen zorgen.

Grappig dus, die theezakjes. Welke eigenschap zou jij graag hebben?