Het ultieme nagenieten dan wel aftellen is begonnen. Een paar weken geleden organiseerden een aantal vriendinnen een heuse babyparty voor mij en naast een gezellige middag met heerlijk eten kreeg ik ook nog een grote mand vol cadeaus mee naar huis.

Ik kreeg er een mooie kalender bij en het idee was dat ik zou beginnen met uitpakken en aftellen als ik 37 weken zwanger ben. Nu vonden enkele dames, inclusief mijzelf moet ik bekennen dat lang duren. Vandaar dat ik permissie kreeg om alvast een beetje te beginnen. Leuk bijkomend detail is dag het samenvalt met de vakantie van de kleuterzoon en hij zo wellicht ook het besef krijgt dat zijn babyzusje er echt aan zit te komen.

Op maandagnochtend pakte ik derhalve een cadeautje uit. Het was nog even zoeken, want de mand zich echt bommetjevol. Maar na wat graafwerk vond ik het juiste pakje en er zat een heel schattig setje gehaakte slofjes en een gehaakt mutsje in.

De peuterdochter vond het ook prachtig en kleedde haar pop er voor ‘the time being’ mee aan. Echt heel erg leuk hoor! We zijn helemaal blij.