Wellicht is het al opgevallen dat ik de laatste dagen wat stil was en dat ik zo weinig klaagde over het babymeisje wat maar niet geboren werd. Dat komt namelijk doordat ze op dinsdagavond wél geboren is!

Na een vlotte bevalling kwam ze dinsdagavond laat in het ziekenhuis in Eindhoven ter wereld. Compleet zoals ik het niet bedacht had, maar het was prima. De babydochter en ik maken het allebei goed. Op woensdag kwamen we net na de middag thuis en sindsdien hang ik lekker thuis de kraamvrouw uit.

De man heeft uitstekend begrepen dat lekker en gezond eten daar erg goed bij helpen en heeft zich geloof ik voorgenomen om zich daar eens flink mee uit te leven. Het gaat hem bijzonder goed af.

Zo kreeg ik op woensdagmiddag de allerheerlijkste biefstuksalade met daarin biefstuk dat voor de vorm nog even in de pan lag. Heer-lijk! Op donderdag werd ik voorzien van sushi met grote hoeveelheden rauwe vis en het avondeten bestond uit een soort op het bord opgebouwde lasagne met heerlijk verse ingrediënten.


Bedenk daarbij nog een hele fijne KraamZus die me voorziet van allerlei heerlijkheden en u begrijpt dat ik op moet passen niet nóg ronder deze kraamweek uit te rollen.

Al deze lekkernijen komen de smaak van de mammamelk trouwens ook ten goede. Navraag bij de peuterdochter waar de melk naar precies naar smaakt, leerde ons dat dat naar chocola is. Ze is er content mee. En dat geldt ook voor de babydochter.