In de categorie ‘lieve kraamcadeautjes’ kregen wij wel heel erg leuke post. Sowieso is het leuk om post te krijgen geadresseerd aan je pasgeboren baby. De naam die je bedacht hebt door een ander opgeschreven zien vind ik best bijzonder.

Dit kraamcadeautje kwam van MamaNijn en haar familie. De drijvende kracht achter MamaNijn is namelijk een nichtje van de man. In haar webshop kun je de meest schattige gepersonaliseerde babyspulletjes kopen.

De babydochter kreeg twee pakketjes, één van MamaNijn en haar gezin en één van haar ouders (een oom en tante van de man). De pakjes waren al een feestje op zich. Met zorg ingepakt en zelfs met naamlabel.


In het ene pakje vonden we een romper met daarop een vosje en de naam van de babydochter. In het andere een gepersonaliseerd mutsje. Echt superlief. Ik ben er helemaal blij mee en de babydochter vast ook.