Enkele weken geleden werd ik benaderd door Kayasieraden.nl met de vraag of ik het leuk zou vinden om een product te reviewen. Een kijkje in de webshop leerde me dat ik dat heel erg leuk vond. Het leek me heel tof om een sieraad te hebben waarin de namen van alle drie (en ik moet daar zelf nog een beetje aan wennen) de kindjes verwerkt zouden zijn.

We spraken daarom af dat ik de namen van de kindjes door zou geven zodra ons babymeisje geboren zou zijn. Mijn oog was gevallen op een zogenaamde ‘infinity ketting‘ van zilver. Mooi en eenvoudig. Ik hou ervan.

Want eerlijk is eerlijk, ik ben nu niet echt een sieradentype. De man en ik dragen een titanium ring die ik de laatste maanden wegens een zekere ontstoken vinger en wat gegroeide handen aan een ketting om mijn nek droeg. Maar verder heb ik alleen maar een barnstenen armbandje.

Toch vind ik het wel heel mooi om iets te dragen waarin de kindje op de één of andere manier vereeuwigd zijn. Maar dat moet dan wel bij me passen. Vandaar dus een ketting met namen; zilver, mooi en eenvoudig.

En het resultaat mag er zijn. Een mooie, zilveren infinityloop met daarin aan de voorkant de namen van de kindjes gegraveerd. In de achterkant staan hun geboortejaren. Het geheel hangt aan een mooi en wriemelproof kettinkje (de kleuterzoon testte dat al ruim uit) en aan één van de uiteinden zit een klein hartje.

Om het af te maken zat het ook nog eens verpakt in een allerliefst zakje, kreeg ik er een speciaal poetsdoekje bij en een handgeschreven kaartje. Een laatste detail wat je niet ziet aan de ketting, maar waar ik wel blij van word, is dat er per verkocht sieraad een bedrag wordt gedoneerd om kansarme kinderen in Gambia naar school te kunnen laten gaan. Een mooi idee, zo vind ik.

Je hoort het al, ik ben helemaal blij met mijn nieuwe ketting en ben niet van plan om hem nog af te doen!


Voor de duidelijkheid; het betreft hier een gesponsord artikel.