Na mijn gezeur in het vorige blog, nu een heel blij stukje. Want de ellende van de heenreis bleek de moeite meer dan waard. Wat is het ontzettend genieten. Het is heerlijk weer, het park is geweldig en we hebben heel fijn gezelschap. Wat wil een mens nog meer.

Drie nichtjes

Op weg naar het zwembad stond de peuterdochter al met haar voeten in het water. Ze geniet ontzettend van het overal kunnen spelen, maar die grote nichtjes zijn nog wel het allerleukst.

Voor het eerst zwemmen

Een letterlijke doop voor de babydochter. Ze ging voor het eerst zwemmen en heeft echt genoten. Eerst in het grote bad, daar kreeg ze het na een kwartier wat koud dus zochten we het warmere bubbelbad op.

Pappa, doek en strand

De man wilde die nieuwe doek (daar moet ik nog eens over schrijven) ook wel eens proberen. De babydochter sliep heerlijk bij hem. En op zo’n strandje in de zon is een ijskoud biertje niet te versmaden. Heerlijk plaatje al zeg ik het zelf.

Blauw ijs!

Om het feest helemaal compleet te maken aten we in het buffetrestaurant. Genoeg voor de komende drie dagen geloof ik… Ze hadden er ook zelftapijsjes, met ‘blauwe dingetjes’ aldus de peuterdochter.

De kleuterzoon ontbreekt een beetje op de plaatjes. Die is alweer niet helemaal fit. Ik zal niet in detail te treden maar hij heeft een virusje met buikpijn en veel was te pakken. Zielig. Hij speelde dapper mee hoor, maar helemaal happy was hij niet. Hopelijk knapt hij wat op en kan hij nog meer gaan genieten.