Op de kop af twaalf weken was de babydochter op deze dinsdag. Twaalf weken alweer. Het cliché ‘wat gaat het hard’ is weer eens heel erg van toepassing. En hoewel de babydochter nog altijd een huil-slaap-poepfabriekje* is, is het echt kleine er wel af.

Allereerst is er zo’n anderhalve kilo meer baby, de maat 56 is al lang en breed de kast uit en de luiers zijn wat groter ingesteld. Verder wordt er volop gelachen, is ze wat langer achter elkaar wakker en ze ontdekte laatst zelfs haar handjes. Dat blijft toch te schattig om te zien.

Er komt steeds meer interactie. Spelen met haar grote broer en zus wordt steeds leuker, hoewel het ook nog wel eens te lomp naar haar zin gaat. De wereld om haar heen blijkt best leuk te zijn met al haar licht en geluid. Op naar de volgende twaalf weken en heel veel nieuwe vaardigheden!

* Dat is natuurlijk liefkozend bedoeld!

Foto: praten met de beer