Stel je voor!

Dit zijn een leeuw en varken. In de stad. Alweer een tijdje geleden hoor, de laatste dagen vonden ze het veel te warm en lagen ze tussen de andere verkleedspullen te wachten op betere tijden. Het is best leuk om met dit soort beesten op pad te gaan trouwens. Ik nam het duo mee naar de stad en daar hadden ze toch een bekijks. En dat terwijl met carnaval overal dit soort figuren rondlopen.

Nu leeuw en varken zijn voorgesteld is de beurt aan jullie. Dat zit zo, er komen hier op Beeing around best een stapel bezoekers inmiddels. De statistieken leren me dat er meestal zo’n 150 mensen mijn stukjes lezen, met hier en daar een uitschieter.

Een handjevol van de lezers klikt op ‘like’. Daar ben ik blij mee want hoe meer er geliked wordt, hoe groter het bereik via Facebook. En nog veel belangrijker, ik vind het leuk om te weten wie de stukjes leest. Met reacties via Facebook of op de site zelf, ben ik nog blijer. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe mensen denken over wat me nu weer bezig hield.

Regelmatig hoor ik om me heen dat mensen mijn stukjes lezen en ook waarderen . Superleuk natuurlijk want daar gaat het toch zo’n beetje om. Heel vaak ben in oprecht verrast (en blij) om dat te horen, ik heb namelijk echt geen flauw idee wie er nog meer meelezen.

Vandaar nu eens een oproep: ‘STEL JE VOOR!’ Wie ben je en hoe kwam je hier terecht? Lees je vaak mee? En ken ik je persoonlijk?

Ik ben buitengewoon benieuwd of deze oproep veel reacties op gaat leveren, ik hoop natuurlijk van wel. En vooral ben ik heel nieuwsgierig naar de inhoud van de reacties. Kom maar door!

img_1643

26 Comment

 1. Goeiemorgen! Ja, je kent mij persoonlijk en ik jou uit jouw tijd bij de YMCA. Ik vind het heerlijk om elke ochtend bij het ontbijt je stukje te lezen en zo op de hoogte te blijven van jouw leven en dat van jouw kinderen dat aardig gelijk oploopt met die van mij. Blijf lekker doorgaan! Groetjes, Jantineke

  1. Annemie says: Beantwoorden

   Ik wilde er een kwis van maken, maar moet mijn naam invullen..
   Jouw oudste is op dezelfde datum jarig als mijn oudste, alleen in een ander jaar geboren. 🙂 En mijn jongste is van hetzelfde jaar als jouw oudste.

   1. Bianca says: Beantwoorden

    Haha, dat had ik wel geraden hoor! En dan is t een aardige toevoeging dat jijzelf ook jarig bent op die datum ?

 2. Marjanne says: Beantwoorden

  Hoi Bianca,
  Leuk verzoek! Hier ben ik dan: Marjanne. Wij kennen elkaar via je schoonouders. En wij hebben elkaar op een feestje bij hen ook al wel eens de hand geschud.
  Ik vind het énig om dagelijks je kleine blogjes te lezen. Het is voor mij opgenomen in het ritueel om de dag mee te beginnen: eerst even een half uurtje facebooken voordat ik opsta. Meestal kijk ik de rest van de dag niet meer op FB. Een enkele dag orde dit ritueel overgeslagen, meestal om heel praktische redenen. In zo’n geval wordt jouw blog een dag later el weer ingehaald!
  Nu stop ik weer gauw met deze reactie, want ik moet m’n bed uit! Gauw weer aan de slag, want ik zit midden in een verhuisproces en vandaag is de dag dag ik samen met m’n huisgenoten, 3 katten en 1 logeerhond, voor het eerst ga slapen in m’n nieuwe huis. Best spannend!
  Zonnige groet!
  Marjanne (onderweg van Epse naar Almen)

 3. Hoihoi,
  Ik ken je via de mamagroep en heb kindjes in de zelfde leeftijd. Vind het erg leuk om je blog te lezen. Het inspireert me en we hebben al regelmatig dingetjes gedaan en uitstapjes gemaakt omdat ze hier beschreven stonden.
  Ook qua huishouden zo fijn bevestiging te lezen dat het niet overal spik en span is en allemaal 100% goed draait.
  Leuk om te lezen hoe gemakkelijk jullie met bepaalde situaties omgaan.

  Gr Femke

 4. Sanne Kusters says: Beantwoorden

  Hoi Bianca,

  Wij kennen elkaar persoonlijk van onze tijd bij IQ Healthcare en de vele high tea’s die we daarna planden.

  Ik vind het altijd erg leuk om je stukjes te lezen! Je ervaringen met het moederschap en je reflecties op de wereld zijn verfrissend en vaak ook grappig.

  Ik merk trouwens dat, als ik je blogs like, mensen uit mijn omgeving je ook lezen. Mijn moeder hoor ik er af en toe over en ik zag laatst een collega van mij je laatste blog lezen. Leuk toch!

  Fijn weekend xxx

  1. Bianca says: Beantwoorden

   High Tea’s zijn altijd leuk! Moeten we weer eens doen 🙂

   Liken en reageren helpt heel erg om het bereik te vergroten en wordt derhalve zeer gewaardeerd :).

 5. Sonja says: Beantwoorden

  Hoi, Ik ben Sonja. Mij ken je niet persoonlijk :-). Ik kwam op je fb door dat je blog vaker op mijn nieuwsoverzicht voorbij kwam omdat iemand uit mijn fb-vrienden dan op jou reageerde. Een keertje doorgeklikt en na een tijdje blijven hangen. Jouw manier van schrijven, herkenbaarheid van een gezin, etc vind ik leuk. En ik kom ook uit Brabant :-).

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Leuk! ?

 6. HANNAH says: Beantwoorden

  Jij kent mijn ochtenritueel: koffie en de compu aan. Eerst kijken of de molen draait en dan naar jouw blog. Vaak word ik er blij van. En soms zet het me tot nadenken. En ik leer heel veel over hoe een deel van de wereld er nu uitziet. Dank je wel!.

 7. Anneke says: Beantwoorden

  Ik ben Anneke, lees je blogjes omdat Elja ze had geliked. Ik ben ook een moeder van drie (in dezelfde samenstelling trouwens) alleen zijn die van mij zo’n 15 jaar ouder. Maar veel van je blogjes zijn erg herkenbaar.

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Wat leuk!

 8. Anneke says: Beantwoorden

  Ik ben Anneke, lees je blogjes omdat voorbij kwamen nadat Elja ze had geliked. Ik ben ook een moeder van drie (in dezelfde samenstelling trouwens) alleen zijn die van mij zo’n 15 jaar ouder. Maar veel van je blogjes zijn erg herkenbaar. Soms in je “oh ja” categorie.

 9. Nikie says: Beantwoorden

  Wij kennen elkaar van het basketballen. En ondanks dat we een heel ander pad zijn gaan bewandelen (we zijn verhuist naar Zuid-Afrika en hebben nog totaal geen ideeën over kinderen), lees ik je stukjes graag. Ik sla er wel eens eentje over, maar lees dat vaak weer bij. Mijn favorieten: als er iets met fietsen in zit, want ook dat is een van mijn hobby’s geworden. Groetjes, Nikie

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Hey! Wat tof 🙂

 10. Ede says: Beantwoorden

  Hi Bianca, we kennen je via de ymca en lees je stukjes graag. Ik heb veel respect hoe jij dingen aanpakt en oplost. Vind het leuk om je stukjes te lezen. Groetjes uit ede

 11. Marthe says: Beantwoorden

  Ik ben Marthe en heb een zoontje van anderhalf. Ben bij je blog terecht gekomen omdat ik deze op Facebook geregeld voorbij zag komen nadat Elja erop gereageerd had. Vind het altijd erg leuk om te lezen!

 12. Marieke says: Beantwoorden

  Hoi Bianca, Marieke hier!
  Ik ken je via borstvoedingscafé, waar ik overigens woensdag voor het eerst in ages weer eens was 🙂
  Groetjes!

 13. Rebekka says: Beantwoorden

  Hoi Bianca, ik zag jouw stukjes af en toe via Wynke voorbij komen en ben toen zelf gaan volgen. Ik ken je dus niet. Ik lees alles en vind het erg leuk en gezellig geschreven. Wij hebben twee auto’s voor de deur, maar door jou pak ik vaker de fiets :-). Ik zal vaker liken! Groetjes, Rebekka

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Wat tof om te horen!!

 14. Jolanda van Schie says: Beantwoorden

  Hi Bianca,

  Ik ben Jolanda en we kennen elkaar van de YMCA. Ik lees je stukjes af en toe als ik ze zie langskomen op Facebook. Erg leuk, je schrijft lekker en de onderwerpen roepen herkenning op. Ik heb je vandaag gericht opgezocht, omdat ik benieuwd was of jouw blog onderdeel is van je site of dat je op een speciale blogsite zit oid (!). Ik wil namelijk ook weer gaan bloggen, nu Vince naar school gaat en Peter zijn weg in Nederland steeds beter zelf kan vinden :-).

  Hartelijke groet aan Joris en ik wens jullie het allerbeste (wat een mooie ogen heeft je zoon…!)

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Hi! Wat leuk dat je weer wilt gaan bloggen. Ik ben erg benieuwd. Ik heb een eigen domein en daarop wordpress. Werkt prima! Groet voor je mannen.

 15. Mrlk says: Beantwoorden

  Hoi Bianca, mij ken je niet persoonlijk maar ik lees mee sinds Ida je “3 is het nieuwe 2” post heeft geliked geloof ik. Verwacht onze derde nu elke dag en je stukjes zijn vaak erg herkenbaar. ?

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Oh spannend! Succes met de laatste loodjes!

 16. Judith says: Beantwoorden

  Leuk! Judith hier, we hebben een gemeenschappelijke vriendin, Debbie, en bijna even oude baby dochtertjes (mijn dochtertje ja van 17 maart) en heb ook een peuter zoontje van bijna 2
  Ik lees je stukjes als Debbie ze geliked heeft op Facebook ?

  1. Bianca says: Beantwoorden

   Ohhh, dat scheelt maar 4 dagen! Wat leuk. En wat handig toch, dat Facebook ☺️

Geef een reactie