Dit zijn een leeuw en varken. In de stad. Alweer een tijdje geleden hoor, de laatste dagen vonden ze het veel te warm en lagen ze tussen de andere verkleedspullen te wachten op betere tijden. Het is best leuk om met dit soort beesten op pad te gaan trouwens. Ik nam het duo mee naar de stad en daar hadden ze toch een bekijks. En dat terwijl met carnaval overal dit soort figuren rondlopen.

Nu leeuw en varken zijn voorgesteld is de beurt aan jullie. Dat zit zo, er komen hier op Beeing around best een stapel bezoekers inmiddels. De statistieken leren me dat er meestal zo’n 150 mensen mijn stukjes lezen, met hier en daar een uitschieter.

Een handjevol van de lezers klikt op ‘like’. Daar ben ik blij mee want hoe meer er geliked wordt, hoe groter het bereik via Facebook. En nog veel belangrijker, ik vind het leuk om te weten wie de stukjes leest. Met reacties via Facebook of op de site zelf, ben ik nog blijer. Ik ben namelijk heel benieuwd hoe mensen denken over wat me nu weer bezig hield.

Regelmatig hoor ik om me heen dat mensen mijn stukjes lezen en ook waarderen . Superleuk natuurlijk want daar gaat het toch zo’n beetje om. Heel vaak ben in oprecht verrast (en blij) om dat te horen, ik heb namelijk echt geen flauw idee wie er nog meer meelezen.

Vandaar nu eens een oproep: ‘STEL JE VOOR!’ Wie ben je en hoe kwam je hier terecht? Lees je vaak mee? En ken ik je persoonlijk?

Ik ben buitengewoon benieuwd of deze oproep veel reacties op gaat leveren, ik hoop natuurlijk van wel. En vooral ben ik heel nieuwsgierig naar de inhoud van de reacties. Kom maar door!

img_1643