Het is haast niet te geloven, maar ik ben een beetje inspiratieloos. Dat overkomt me toch niet zo vaak. Ik ging, voor mijn doen, betrekkelijk op tijd in bed liggen om een stukje te tikken* en toen wist ik het eigenlijk even niet.

Meestal komt de blogspiratie uit dingen die ik gedurende de dag tegen kwam (nogal logisch lijkt me). De laatste dagen zijn hier nogal saai, dus het gebrek aan input is logisch. Het is nog een kleine drie weken tot aan de zomervakantie en we hebben daar wel zin in met zijn allen.

Als de vakantie halverwege is, ben ik er vast helemaal klaar mee, maar voor nu vind ik het wel prima dat er wat uitgerust kan gaan worden straks. De kleuterzoon doet het opzich allemaal prima, maar ik merk dat ie moe is. En ook de peuterdochter is er de laatste tijd eerder klaar mee dan ik van haar gewend ben. Tijd voor de chillmodus dus.

Bij mijzelf dreigt er sinds het weekend een borstontsteking. Dat is echt knap waardeloos, want daar kun je echt knetterziek van worden. Een belangrijk deel van het zien te voorkomen is ‘rustig aan’ zo leert de ervaring. Maar een beetje saai is het wel.

Ter inspiratie bladerde ik eens door de foto’s in mijn telefoon. Altijd leuk om te doen. Er staan nu 1174 foto’s in en een verrassend groot deel daarvan heeft een slapend kind als onderwerp. Ik vind ze ook zo schattig als ze slapen. Vandaar nu maar weer eens slapende plaatjes en ik ben nu al benieuwd wat ik in het volgende stukje ga tikken.

Slapende kleuterzoon met op de achtergrond een foto van twee jaar geleden.


* Ik zou natuurlijk kunnen zeggen dat ik heel professioneel altijd achter de computer mijn blogjes tik en die ook ver vooruit schrijf en plan enzo, maar dat is dus niet het geval.

Bovenste foto: slapende meisjes ?