De man had bedacht dat het wel leuk zou zijn om op vakantie in de tent te slapen. Niet zoals vorig jaar met zijn allen, met vier (+1) in een tweepersoonstentje was toch wat krap, maar gewoon met twee.

We zochten daarom de tent, slaapzakken en matjes bij elkaar en namen de hele handel mee naar Dalfsen. In de tuin kamperen is ook kamperen toch. De mannen lieten er letterlijk geen gras over groeien. We waren koud bij opa en oma toen ze gras gingen maaien en daarna de tent opzetten.


De peuterdochter vond dat toch ook een grappig idee en dus wandelde ze tegen bedtijd met de kleuterzoon in pyjama naar buiten. In de slaapzak en tukken maar. Althans, dat gold voor de kleuterzoon. Voor de peuterdochter bleek de tent toch wat spannend, ze kwam na een uurtje toch maar in het gewone bed slapen. Eens kijken of ze het een volgende keer wel durft.

Met dit soort strapatsen is de vakantie echt begonnen. Recht zo die gaat!