Mocht je nou onverhoopt een keer een dag met kinderen in Zwolle door moeten brengen, ga dan eens naar Dinoland. Dat is leuk! Dat zeggen ze zelf tenminste, en na een dagje proberen ben ik het wel met ze eens. In het park met, je raadt het wellicht al, thema dinosaurus kan heerlijk worden gespeeld en ook nog van worden beleefd.

Wat een lol!


Zo beschilderde de peuterdochter wederom een beest, klommen beide kindjes en de man tegen een klimwand op, was er de mogelijkheid een parcours op hoogte af te leggen en bezochten we een heuse voorstelling over dino’s. Daarnaast zagen we natuurlijk heel veel verschillende dinosaurussen en de heren in ons gezelschap waren erg gecharmeerd van de echte helicopter waarin gespeeld mocht worden.

Voor de eerlijkheid is het wel goed om te vermelden dat het weer ons erg meezat. Het was zonnig en warm. Gelukkig, want in een park met bijna alleen maar buitenactiviteiten heb je gewoon weinig te zoeken als het regent.

Ze wilden wel op de foto met de avonturiers uit de voorstelling. Ik belde bijna de krant.