De man bedacht al een tijd geleden dat hij met de kleuterzoon naar Parijs wilde deze zomer. Ik bedacht dat de peuterdochter dat wellicht iets te veel van het goede zou vinden en de babydochter er weinig aan heeft.

Vandaar dat we opgesplitst zijn. De man en de kleuterzoon zijn in Parijs en wij van het vrouwenfront zijn thuis. Ik moet zeggen dat ik blij ben met deze verdeling want in mijn huidige gammele toestand heb ik weinig te zoeken in Parijs.

Om toch nog een uitje te hebben én omdat het gewoon leuk is, ga ik met de meisjes naar Texel. Mijn ouders bivakkeren daar op een camping en die gaan we dus gezellig opzoeken.

Ik ben nu al benieuwd hoe de reis gaat verlopen. Alleen met twee kleintjes in de trein is een exercitie opzich en er zijn ook nog werkzaamheden bij de spoorwegen. Dat laatste had ik niet helemaal voorzien, maar aangezien de peuterdochter het al de hele week over opa en oma heeft kan ik er niet echt onderuit.

Wish me luck!