De man had al een tijdje geleden bedacht dat hij graag naar het Museon in Den Haag wilde. Daar was namelijk een tentoonstelling ‘Move & play’ die erg leuk zou zijn voor de kindjes.

Den Haag, dat is niet echt naast de deur. En met de babydochter en mijn wat gammele conditie zag ik dat eigenlijk niet zo zitten. Daar wordt deze bejaarde mamma echt een beetje te moe van op het ogenblik.

De man besloot te gaan voor dubbele winst: hij ging zelf wel met de kleuterzoon en peuterdochter naar Den Haag. Op deze manier had ik mooi een rustige dag met alleen de babydochter én werd het Museon bezocht. Dat er weer eens werkzaamheden waren en deze trip toch best een exercitie is maakte hem echt niets uit.

Het schijnt het eten van de toekomst te zijn


Ze hadden een heerlijke laatste vakantiedag. In het museum werd lekker gekeken, gespeeld en er werden larven gegeten. Zelfs door de peuterdochter, het was goed dat ik niet mee was… Om het feest compleet te maken speelden en aten ze na afloop op het strand. Beter wordt het toch niet?

Onze kids zijn er inmiddels aan gewend om onderweg te slapen en hebben daar niet eens meer een drager of kinderwagen bij nodig. Ze gingen allebei prachtig op tijd slapen en de man kwam met twee slapende kinderen in zijn armen thuis. Als dat geen superpappa is!