Nou, ze hebben het alweer voor elkaar hoor. Bij de blauwe bananensupermarkt hebben ze een spaaractie die buitengewoon in de smaak valt bij de peuterdochter.

Sowieso is een tripje naar de blauwe grootgrutter een favoriete bezigheid. Van mijn oudste meisje dan, de kleuterzoon vindt er niets aan. Ze eet er altijd graag bananen, kaas en als het even kan stukjes worst. Verder is ze groot fan van de interactieve beeldschermen voor kids, zit ze graag in de potentieel bewegende voertuigen en is er altijd iets te beleven qua spaaracties.

In de supermarkt


Afgelopen maand werd er gesport en deze week liep ze bij het binnenstappen haast tegen Freek aan. ‘Hé mamma, dat is Freek, die werd door een haai in zijn elleboog gebeten’ klinkt het iedere keer als er een afbeelding van de beste man voorbij komt. Dat maakte nogal indruk hier.

Maar goed, we mogen dus weer plaatjes sparen met Freek. De wereld rond, met allerlei leuke beesten en gebouwen. Het sluit heerlijk aan bij de interesses van de kleuterzoon en de peuterdochter vindt het sowieso leuk.

We gaan er dus maar weer mee aan de slag. En met ons gelukkig half Nederland, dus het moet kunnen lukken om het boek vol te krijgen. Is er interesse voor een ruilhandeltje binnenkort?