Het is dus echt heel relaxed, deze trip naar Londen. Het is aardig weer, we zien leuke dingen, eten lekker en hebben de tijd aan onszelf.

De man begon de dag met een rondje rennen langs allerlei Londen highlights. De babydochter en ik namen een douche en verkenden daarna Borough market. Althans, het verkenwerk deed ik, de babydochter sliep lekker in de wagen.

Vervolgens gingen we gedrieën weer verder. We namen de metro richting Primrose hill, aten daar bij een superleuk Grieks restaurant en beklommen daarna de genoemde heuvel. Dat leverde mooi uitzicht en een leuke selfie op.

Voor het contrast stortten we ons daarna in het shopgeweld rond de Bakerstreet en Bondstreet. Wat een drukte zeg. We dronken koffie met scones en stonden daarna een tijdje op Piccadilly Circus. Gewoon voor het gevoel.

De babydochter vindt het allemaal leuk. Grappig genoeg hebben we de draagdoek nog niet eens gebruikt. Ze zit lekker warm in haar wagen, bekijkt alles op haar gemakje en slaapt bovenal veel. Ze at lekker mee en pakt tussendoor allerlei mensen in met haar aanstekelijke lach.