Alles tegelijk

Soms heb ik opeens het gevoel dat alles tegelijk komt. Nu bijvoorbeeld. Want opeens realiseerde ik me dat de man en ik nog maar een week geleden door Londen hobbelden en dat dat al weer een eeuwigheid geleden lijkt.

Sindsdien rondde ik een cursus af, deed mijn eerste echte stappen bij RSZK Merefelt en vierden we Sinterklaas. Dat alles met een flink zieke babydochter. Ergens is het ook niet heel vreemd dat ik moe ben.

Dit weekend is er weer eens een primeur, ik ga namelijk wederom werken. De laatste keer dat ik dat in het weekend deed was in het pre-kindertijdperk en destijds baalde ik er altijd een beetje van. Zonde van het weekend, vond ik.

Een aantal jaar en drie kids verder heb ik er juist wel zin in. De kindjes zijn lekker bij de man en mij lijkt het best verfrissend voor iedereen dat de rollen eens omgedraaid zijn.

Leuk dus, en druk. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Geef een reactie