De kleuterzoon is danig onder de indruk van zijn oom, mijn kleine broertje. Dat dat broertje ruim een kop groter is dan ik doet niets af aan het klein, dat begrijpt u zeker wel.

Mijn broertje heeft namelijk een hele coole tattoo van een zwarte panter op zijn arm en dat past prachtig binnen de thema’s die de kleuterzoon leuk vindt. Sinds Maui is toegevoegd aan de interesses vindt de kleuterzoon het concept tatoeage op zich ook boeiend. Die oom kan niet meer stuk dus.

Voeg daar aan toe dat er heerlijk gedold en gestoeid kan worden met mijn broertje en u kunt zich voorstellen dat de kindjes al beginnen te stuiteren als ze hem zien.

Deze keer waren we bezig met vertrekken toen we de broertjes (ik heb er nog één, nog kleiner en nog groter tegelijk) tegen het lijf liepen. Er werd wat gestoeid op het perron en vervolgens kwam de onvermijdelijke vraag; ‘mag ik de panter zien?’

Dat was gezien de omstandigheden niet helemaal handig, maar een foto met een snor kon wel. Daar waren ze dan ook gelukkig mee.