Op chic*

Deze week hebben we een feestje, een bruiloftfeestje, zoals de kleuterzoon en peuterdochter het zo mooi weten te zeggen. Een studievriend van de man stapt in het huwelijksbootje en tot grote eer van de man werd hij gevraagd als ceremoniemeester.

De kleuterzoon en peuterdochter kijken al een paar maanden uit naar deze feestelijke dag. Het concept trouwen spreekt schijnbaar erg tot de verbeelding. Niet in de laatste plaats vanwege de mooie kleren die er bij komen kijken.

De kleuterzoon wilde een chique broek en een vest en een stropdas. De peuterdochter, hoe kan het okk anders, een witte jurk.

Met nog twee dagen tot de bruiloft werd het wel eens tijd om te gaan shoppen voor de outfit. Nu is dat niet direct mijn hobby, dus ik deed wat voorwerk via internet. Ik lokaliseerde een winkel waar ik moest kunnen slagen en nam het hele spul daar heel doelgericht mee naar toe.

Het eerste filiaal bleek te klein om de nette kleren op voorraad te hebben en zo gingen we alsnog naar de stad, maar daar ging het dan ook heel voorspoedig. De peuterdochter werd onmiddellijk verliefd op een mooie jurk en de kleuterzoon was zeer blij met een hemd, stropdas, gilet en broek.

Eenmaal weer thuis wilden ze de mooie kleren meteen aan en begonnen ze meteen te dansen. Immers, Belle en het beest dansen ook als ze hele mooie kleren aan hebben. En passant zijn ze ook nog even getrouwd.

Ik vind ze mooi 💕

* Met dank aan taaladvies, hoe chic gespeld moest worden, wist ik niet

Geef een reactie