Da village

Het liep in de soep op vrijdag. Iets met veel buikpijn, koorts en algehele malaise bij de moeder. En zoals u weet, moeders mogen helemaal niet ziek worden.

De kleuterzoon ging naar de bso en de man bleef bij de meisjes toen ik naar de dokter ging, maar toen dat in de herhaling mocht belde ik aan bij de buren met de vraag of ze op de meisjes wilden passen.

De man kwam uit zijn werk en ging meteen door met een gevulde bakfiets om de kleuterzoon te gaan halen. En een andere buurman stelde zijn flippercompetitie uit om mij richting een ziekenhuis te transporteren.

Daar werd ik weer wat opgelapt en vooral werd geconstateerd dat ze het ook niet wisten. Er hoefde in ieder geval niet meteen iets en zo ging ik enige tijd later weer naar huis met het verzoek me zondag weer te melden.

Ik ging verder met het inschakelen van hulptroepen en wist mijn ouders voor de zaterdag te mobiliseren. Zondag helpt weer een andere buurgezin ons uit de brand en zo prijs ik me buitengewoon gelukkig met mijn ‘village’.

Als mijn lijf dan ook weer mee gaat werken ben ik weer helemaal blij.

Foto: heule slechte kwaliteit, maar gezien het onderwerp niet zo erg

2 Comment

  1. Giel says: Beantwoorden

    Nou, hopelijk kom je er snel weer bovenop! Ik heb overigens uit betrouwbare bron vernomen dat die buurman uiteindelijk toch nog tweede is geworden op de flipper competitie. ?

    1. Bianca says: Beantwoorden

      Way to go ??

Geef een reactie