We gaan!

Het gaat gebeuren. We stelden het een weekje uit zodat ik wat bij kon komen, maar het moment is nu toch gekomen. We gaan fietsen.

Het idee is om maandagochtend België in te fietsen en dan de komende weken de Maas op te gaan zoeken en deze zuidwaarts te volgen. Als ik het goed begrepen heb althans, mak schaap als ik ben, fiets ik namelijk gewoon achter de man aan. In het geval ik onverhoopt voorop fiets, luister ik braaf naar zijn aanwijzingen. Qua route dan.

Ben je dan weer helemaal op de been? Is een vraag die ik al een paar keer kreeg. Mwah, soort van. Er is nog wel ruimte voor verbetering. Maar om daar nu thuis op te gaan zitten wachten is niet geheel mijn stijl.

We gaan dus gewoon rustig aan op pad en zien wel waar het spreekwoordelijke schip strandt. Wie weet helpt een beetje beweging en ontspanning juist wel ontzettend goed.

Nadeel aan het vertrek is trouwens wel het vreselijke inpakken. Want hoewel we natuurlijk zo weinig mogelijk mee willen nemen, komen de spullen toch werkelijk overal vandaan. Daarnaast moeten de fietsen vertrekklaar zijn en is het ook praktisch om die route waar ik niets van weet op orde te hebben.

Ik kijk uit naar het daadwerkelijk onderweg zijn…

Geef een reactie