Logeren II

Kijk opa en kleinzoon nou toch eens stralen. Werkelijk niets dan goede berichten uit Dalfsen. De groepdriezoon was lekker gaan slapen, at als een bouwvakker, oefende nog even met lezen (want dat moet van de juf) en was dolenthousiast over Dinoland.

Ergens halverwege de ochtend kreeg ik een telefoontje van oma. Er moest écht even verteld worden dat ze een heuse kever (zo’n auto van Volkswagen, momenteel nogal in trek door de film van Herbie) hadden gezien.

Vervolgens dus deze heerlijke foto, in tegenstelling tot bij ons hadden ze daar in Zwolle lekker weer en ik geloof niet dat ik mijn mannetje veel relaxter en blijer heb zien kijken. Opa lijkt het ook naar zijn zin hebben en daarmee is het logeeravontuur nog voor het halverwege is al geslaagd.

De tweede keer gaan slapen had welgeteld drie minuten geduurd, zo vertelde oma. Volstrekt afgepeigerd was onze dino- en Herbiefan.

Vrijdagavond doen we nog een vuurdoopje; opa en oma brengen de groepdriezoon dan thuis en lossen de oppas af. De man heeft namelijk een feestje en ik ga, what else is new, werken. Dat gaat vast en zeker ook al prima!

Geef een reactie