Een extra vakantie

De school van de groepdriezoon en kleuterdochter roosterde dit jaar, in tegenstelling tot de meeste andere scholen, vakantie tussen Hemelvaart en Pinksteren. Vandaar dat we de afgelopen week een beetje in de vakantiemodus waren.

Een beetje dan, want er moest natuurlijk wel gewoon gewerkt worden en daarnaast moest (er door) de man voorbereid worden op de roparun die dit weekend plaatsvindt.

Desondanks was de kindervakantie een uitkomst. Het spul is namelijk behoorlijk moe en een weekje extra rust welkom. We deden dan ook weinig bijzonders. Heerlijk om de dagen een beetje te kunnen laten lopen zoals ze lopen.

We lunchten een keer bij de oppasoma, gingen naar de speeltuin, speelden bij een buurvrouw, gingen naar de speeltuin, kleurden de mooiste kunstwerken, gingen naar de speeltuin, oh en zei ik al dat we naar de speeltuin gingen?

Verder was er af en toe iets te veel schermtijd en testten de oudste twee uit of schrijven/tekenen met een veer echt werkt (ja). Jammer dat de vakantie alweer bijna voorbij is, de zomervakantie mag wel komen.

Schrijven met een veer

Geef een reactie