Vakantie in eigen land

De school van de groepdriezoon en kleuterdochter houdt deze week studieweek. De leraren moeten hard aan het werk en alle kinderen zijn vrij. De kids hebben dus een extra week vakantie. Dat biedt mogelijkheden, want de rest van Nederland heeft dat in principe niet.

Mooi getimed, want Nederland gaat ook per deze week weer een beetje open, mijn werkrooster bood wat ruimte, niet geheel toevallig heeft de man toevallig vrij én we hebben wel weer eens behoefte aan een uitje.

Daarom besloten we vorige week maar eens te kijken of we niet een paar dagen op pad konden gaan. Komisch genoeg vonden we een huisje bij het Vennenbos in Hapert. Daar kwam ik als klein meisje ook al.

Klaar voor vertrek

Waar we vroeger een uur of twee in de auto moesten zitten om in Hapert te geraken, konden we deze keer op die fiets. En om het allemaal niet moeilijker te maken dan het is besloten we gewoon met de bakfiets te gaan. De bbq en weekendtas er in en gaan.

We fietsten zo’n beetje anderhalf uur over de vijfentwintig kilometer. Prima te doen dus, hoewel de groepdriezoon het daar niet altijd mee eens was.

De komende dagen brengen we door in het Vennenbos. De speeltuin naast ons huisje is nu al een succes en absoluut hoogtepunt is dat opa en oma ook een huisje op het park hebben. Nadat we zondag na ruim drie maanden eindelijk mijn ouders weer zagen, was dat vandaag het geval voor de schoonouders.

Wij vermaken ons dus wel de komende dagen!

Het wagenpark bij de eindbestemming

Geef een reactie