Gezien de nogal minimale blogfrequentie van de afgelopen dagen bent u vast niet verbaasd over de titel van dit stukje. Er waart een virus rond in ons huishouden en we zijn zo’n beetje met zijn allen afwisselend ziek of niet fit.

Ik neem aan dat ik niemand hoef uit te leggen dat dat in de huidige tijd bepaald niet handig is. Kinderen onder de twaalf mogen bij verkoudheden of milde klachten van huisgenoten naar school of opvang. Maar zodra er iemand koorts heeft, zit het hele gezin thuis.

Logisch hoor. We willen verspreiding immers voorkomen. Maar knap lastig is het wel. Inmiddels zaten we met zijn allen een paar weekenden en een aantal schooldagen thuis omdat er iemand koorts had. Suboptimaal.

De afgelopen dagen was ik dus zelf aan de beurt. Ik had de spierpijn in eerste instantie geweten aan wat enthousiast trainen, maar zondagmiddag kwam ik met flinke koorts uit het werk tot mijn verbazing.

Over de route naar de Coronatest die daarop volgen zou ik een blog kunnen schrijven, maar ik geloof dat ik het maar laat. Toen het eenmaal geregeld was, ging het snel, want ik had maandagavond een negatieve uitslag. Wat dan weer positief nieuws was.

Geen Corona gelukkig. De kids konden dinsdag weer gewoon naar school en ik kon me bezig houden met beter worden. Dat gaat inmiddels de goede kant op, maar het duurt langer dan ik leuk vind.

Vandaar dus de stilte aan deze kant. Tot snel!