Op deze blue Monday maar eens een feelgood plaatje. In ieder geval voor mij dan. Hier staat dus zo’n beetje alles wat ik heb op en naast een omgevallen boom in het bos bij de grafheuvels van Toterfout-Halve Mijl. Dat dat niet zomaar vanzelfsprekend is werd me de afgelopen dagen weer eens duidelijk. Want naast deze leuke bosactiviteit bestond mijn weekend uit twee pittige avonddiensten.

Ik vind het een mooi plaatje omdat ik de man en alle drie de guppen niet zo vaak samen op een foto vang en omdat ik de groepvierzoon zo schattig vind. Zijn hand op de rug van zijn zusje, oorspronkelijk om haar te helpen maar zo te zien voor hemzelf een mooi steuntje. Ik vind het lief.

En dan ook nog ons peutergeval die alleen maar aan hollen of stilstaan doet. Ze wilde eigenlijk gedragen worden in het bos. Toen ze dat na veel stampvoeten en protesteren toch echt niet voor elkaar kreeg ging ze maar rennen. Ze staat op dit plaatje eens rustig te kijken wat iedereen doet. Uiteraard met veel te grote tak in haar hand.

Zo’n bezoekje aan een bos is het simpelste uitje denkbaar. En het gestruin tussen bomen, takken en blaadjes is eigenlijk altijd lekker en levert altijd energie op. Zo was het hele spul weer uitgelaten en was er op zondag mooi tijd voor een pyjamadagje.

En dan nu weer op naar een nieuwe week!