Op zaterdagochtend was er sprake van een kleine vuurproef. We gingen weer op pad en dus moest het gehele kampement weer worden ingepakt. Tussendoor moest er natuurlijk ook ontbeten en dat geheel graag in enige harmonie.

Het weer werkte gelukkig tot een uur of één goed mee. Het was ‘s nachts droog geweest en bleef dat ook in de ochtend. We hebben de tenten en spullen dus droog in de tassen kunnen krijgen. Het kostte best wat tijd, maar ging opzich prima. Mooi!

Over het weer de rest van de dag hoeven we het niet te hebben, het was een natte bedoening. De man kwam tijdens eerdere fietstochten al eens langs Diest en had bedacht daar te gaan slapen. Het toeval wilde dat ze er geen camping hebben, maar wel een beschikbare trekkershut.

Dat kwam ons werkelijk prima uit want we zitten nu lekker droog en de tenten hoeven niet uitgepakt te worden. Dat scheelt veel nattigheid.

We aten bepaald simpel; instantnoodles, gehaktballetjes, wat veldsla en chocola als toetje. Hoogstaand is het zeker niet, maar het voldeed zeker en de kids waren er blij mee want de noodles zijn favoriet.

Zondag fietsen we verder!