Ik schreef er deze week al over, het is een tijd van challenges. Die van Care4moving zit er al weer bijna op – dat planken wordt steeds makkelijker, maar de Social Selling uitdaging is nog in volle gang. En uitdagend is het, denk na over wie je bent, wat je bedrijf is en vandaag over de doelen die je hebt.

Doelen, tsja. Ga er maar aan staan. Het grote doel van Care4moving is me echt wel helder natuurlijk. Namelijk mensen in beweging helpen. Da’s alleen nogal vaag en voldoet bepaald niet aan de principes van een SMART geformuleerd doel. Het concreter maken van dit doel is natuurlijk een uitstekend idee, en, eerlijk gezegd, ook best spannend.

Want het uitwerken naar subdoelen, opdelen in behapbare stukken, concrete plannen en ‘targets’ maakt mijn onderneming al weer een stuk echter. Dat slaat nergens op, want hallooo, het is al echt. Care4moving is ingeschreven bij de kamer van koophandel, ik besteed er een substantieel deel van mijn tijd aan, de eerste cliënten zijn een feit en niet onbelangrijk, dit is wat ik wil.

Dus ik dacht vandaag na over doelen. Over omzet, cliënten, samenwerkingen, aquisitie, en scholing. Het was best verhelderend moet ik zeggen. Nog steeds spannend, maar het lijkt minder groot nu het op papier staat. Want dat is het mooie aan die behapbare stappen; die kun je gewoon gaan nemen. Nu heb ik nog meer zin om verder aan de weg te gaan timmeren. Goede challenge dus!